Kop d’r veur en in de benen!

We kunnen er niet meer onderuit: het Coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. In de komende maanden zal, zo is de verwachting, onze provincie overspoeld worden door meer ziektegevallen. Alle Groningers krijgen en hebben al te maken met de gevolgen van de crisis in hun dagelijkse werk, (sociale) leven en activiteiten.

Daarom heeft videokanaal Grandioos Groningen in samenwerking met de Groninger Internet Courant de campagne ‘Kop d’r veur!’ gestart, met daaraan gekoppeld een dagelijks videoprogramma. Nieuws, ervaringen van anderen, daadkracht, mooie ideeën, humor en een hart onder de riem, om de kracht van de Groningers te laten zien. “Want alleen samen komen we door deze periode heen”, aldus Rob Mulder van Grandioos Groningen.

Wij zijn het hier helemaal mee eens! Daarom hebben wij ons bij de campagne aangesloten en zorgen dat jij de komende tijd actief in beweging blijft. Kop d’r veur en in de benen!

Heb je een vraag over de campagne Kop d’r Veur, of ben je benieuwd hoe jij de komende tijd in beweging kan blijven?

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder