Kop d’r veur en in de benen!

We kunnen er niet meer onderuit: het Coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. In de komende maanden zal, zo is de verwachting, onze provincie overspoeld worden door meer ziektegevallen. Alle Groningers krijgen en hebben al te maken met de gevolgen van de crisis in hun dagelijkse werk, (sociale) leven en activiteiten.

Daarom heeft videokanaal Grandioos Groningen in samenwerking met de Groninger Internet Courant de campagne ‘Kop d’r veur!’ gestart, met daaraan gekoppeld een dagelijks videoprogramma. Nieuws, ervaringen van anderen, daadkracht, mooie ideeën, humor en een hart onder de riem, om de kracht van de Groningers te laten zien. “Want alleen samen komen we door deze periode heen”, aldus Rob Mulder van Grandioos Groningen.

Wij zijn het hier helemaal mee eens! Daarom hebben wij ons bij de campagne aangesloten en zorgen dat jij de komende tijd actief in beweging blijft. Kop d’r veur en in de benen!

Heb je een vraag over de campagne Kop d’r Veur, of ben je benieuwd hoe jij de komende tijd in beweging kan blijven?

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder