Leonie, Marcel en Dannie gaan voor goud in Tokio!

Leonie van Vliet maakt deze zomer deel uit van de 4×100 estafette ploeg op de Olympische Spelen in Tokio. Leonie is sinds 5 jaar atlete bij Team 4 Mijl Groningen.

Eerst lag haar focus op de 200 en 400 meter. Sinds 2 jaar is de 100 meter echt haar sterke afstand geworden. Met momenteel de derde Nederlandse seizoenstijd, heeft ze de plek voor de Olympische Spelen afgedwongen!

marcel-dannie-fysiosportief-team4mijl-groningen

Onze Marcel en Dannie verzorgen al jaren de fysiotherapeutische ondersteuning van Team 4 Mijl Groningen. Leonie waardeert daarbij vooral de flexibiliteit, deskundigheid en sportspecifieke begeleiding die ze van hen krijgt.

Team fysiosportief wenst Leonie en Team 4 Mijl veel sportief succes in Tokio!

Benieuwd of Marcel en Dannie jou, of je sportteam ook fysiotherapeutisch kunnen begeleiden?

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder