Leonie, Marcel en Dannie gaan voor goud in Tokio!

Leonie van Vliet maakt deze zomer deel uit van de 4×100 estafette ploeg op de Olympische Spelen in Tokio. Leonie is sinds 5 jaar atlete bij Team 4 Mijl Groningen.

Eerst lag haar focus op de 200 en 400 meter. Sinds 2 jaar is de 100 meter echt haar sterke afstand geworden. Met momenteel de derde Nederlandse seizoenstijd, heeft ze de plek voor de Olympische Spelen afgedwongen!

marcel-dannie-fysiosportief-team4mijl-groningen

Onze Marcel en Dannie verzorgen al jaren de fysiotherapeutische ondersteuning van Team 4 Mijl Groningen. Leonie waardeert daarbij vooral de flexibiliteit, deskundigheid en sportspecifieke begeleiding die ze van hen krijgt.

Team fysiosportief wenst Leonie en Team 4 Mijl veel sportief succes in Tokio!

Benieuwd of Marcel en Dannie jou, of je sportteam ook fysiotherapeutisch kunnen begeleiden?

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder