Luister de fysiosportief podcast over de fysiotherapie voor een frozen shoulder

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en onze podcasts.

In deze editie van de fysiosportief podcast ga je ijzige tijden beleven. Onze fysiotherapeut en schouderfanaat Frederik Sikkema spreekt samen met Orthopedisch Chirurg in het UMCG Hugo van der Veen namelijk over de zogenaamde frozen shoulder. De term voor een schouderklacht die vaak pijn en een stijf gevoel geeft, alsof je schouder bevroren is.

Frederik en Hugo bespreken hoe je een frozen shoulder kunt krijgen, wat je er van merkt en het belangrijkste: wat je eraan kunt doen.

We zijn te gast bij kunst academie Minerva te Groningen. Veel luisterplezier!

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder