Luister de fysiosportief podcast over de inklemming van de heup

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over de inklemming van de heup.

De medische term voor een inklemming van de heup is femoro-acetabulair impingement, FAI. FAI is een aandoening van het heupgewricht waarbij er abnormale wrijving of inklemming optreedt tussen de heupkop – het ronde uiteinde van het dijbeen – en het acetabulum – het komvormige deel van het bekken waarin de heupkop past -. Deze abnormale anatomie kan leiden tot verschillende klachten en problemen.

Heb je last van heupklachten en wil je dit bespreken en/of behandelen met fysiotherapie? Druk dan op de knop hieronder.

Podcast over de fysiotherapie voor inklemming van de heup

Onze sportfysiotherapeut Leon bespreekt met sportarts Erwin Brand, Orthopedisch chirurg Enrico de Visser en sportfysiotherapeut Igor Tak deze veel voorkomende heup- en liesklacht.

Luister meer fysiotherapie podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts over fysiotherapie van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

Op deze pagina

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder