Luister de fysiosportief podcast over de knie revalidatie van pro kickboxer Sarèl

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over de knie revalidatie van pro kickboxer Sarèl bij ons knieteam.

Podcast over de knierevalidatie van Sarèl bij het knieteam van fysiosportief

Onze gast van deze podcast is niemand minder dan pro kickboxer Sarèl de Jong. Sarèl is in juni 2021 geblesseerd geraakt aan haar knie. Met onze sportfysiotherapeut Leon praat ze over haar knieblessure en haar knierevalidatie bij het knieteam van fysiosportief.

Ook deze podcast komt weer vanuit een schitterende passende locatie! Vechtsport Online te Groningen. Vechtsport Online is een van de sponsoren van Sarèl de Jong en is haar blijven steunen tijdens haar revalidatie.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder