Luister de fysiosportief podcast over de revalidatie van liesklachten

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze¬†informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over de revalidatie van liesklachten.

revalidatie-liesklachten-podcast-fysiosportief-groningen

Podcast over de revalidatie van liesklachten

In deze podcast praten we over de revalidatie van liesklachten. Dit doen we met verschillende experts vanuit het werkveld. Vandaag zijn onze fysiotherapeuten Martijn Langendijk en Leon Meijer te gast bij Orthoparc Rozendal Arnhem. Samen met orthopedisch chirurg Enrico de Visser en Sportfysiotherapeut Igor Tak praten Leon en Martijn over de revalidatie van liesklachten. Enrico is werkzaam binnen het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Orthoparc en heeft als specialisme de heup. Igor is gepromoveerd op liesklachten en een zeer gedreven (sport)fysiotherapeut bij Fysio Oost te Utrecht.

De locatie, hier diep ik de bossen van Rozendaal met uitzicht op de posbank, is fenomenaal. De kliniek van orthoparc bevind zich in een schitterend landhuis op steenworp afstand van dit prachtige stukje natuur.

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder