Luister de fysiosportief podcast over de sportarts

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over de sportarts.

Podcast over de sportarts

Onze knie- en schouderfysiotherapeut Frederik nam samen met sportarts Bram Bessem een boeiende podcast op over het fascinerende vak sportarts. In deze informatieve sessie deelden ze hun inzichten, ervaringen en passie voor de wereld van sportgeneeskunde.

Vanuit de prachtige locatie van Buurman en Buurman werden al onze collega’s meegenomen in de uitdagende aspecten van het vak, de nieuwste ontwikkelingen en de cruciale rol die sportartsen spelen in het optimaliseren van prestaties en het bevorderen van gezondheid. Dank aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze fantastische podcast ervaring!

podcast-sportarts-fysiosportief-groningen

Luister meer fysiotherapie podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts over fysiotherapie van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

Op deze pagina

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder