Luister de fysiosportief podcast over de verzwikte enkel

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over fysiotherapie voor een verzwikte enkel.

Jaarlijks lopen in Nederland ongeveer 600.000 mensen een traumatisch letsel op van de enkel. Meer dan de helft van de acute enkel- letsels ontstaat tijdens sportbeoefening. Dus 300.000 sporters per jaar. Uit de tweede nationale studie naar ziekten en verrichtingen in de huisartsenpraktijk blijkt dat jaarlijks door alle huisartsen tezamen 210.000 patiënten met enkelletsels gezien worden.

verwikte-enkek-fysiotherapie-fysiosportief-podcast

Podcast over fysiotherapie voor een verzwikte enkel

Collega Leon Meijer (sportfysiotherapeut) praat samen met sportarts Stijn de Bruijn van het Sportmedisch Centrum Martini / Omnium over deze veel voorkomende sportblessure. De twee mannen zijn te gast in hun favoriete koffiehuis Doppio Brugstraat Groningen. Jasper van Nes staat achter de espresso machine en voorziet de mannen van een overheerlijke espresso!

Luister meer podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

In dit artikel

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder