Luister de fysiosportief podcast over fysiotherapie voor blessures aan de buitenachterkant van je knie

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over fysiotherapie voor blessures aan de buitenachterkant van je knie.

fysiosportief-podcast-buitenachterkant-knie

Podcast over fysiotherapie voor blessures aan de buitenachterkant van je knie

In de podcast serie van KNIEsportief informeren we je over letsels en behandelingen van de knie. Ook deze podcast komt weer vanuit een schitterende passende locatie! Longhoods Porsche in Kolham. Een echte mancave vol met prachtige Porsches.

Onze gast van deze podcast is niemand minder dan orthopedisch chirurg Maarten Huizinga van het Martini Ziekenhuis te Groningen. Samen met onze sportfysiotherapeut Leon bespreekt Maarten alle in en outs over fysiotherapie voor blessures aan de buitenachterkant van je knie.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder