Luister de fysiosportief podcast over fysiotherapie voor een bakerse cyste

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over de bakerse cyste in je knie.

Podcast over fysiotherapie voor een bakerse cyste in je knie

In de podcast serie van KNIEsportief informeren we je over letsels en behandelingen van de knie. Ook deze podcast komt weer vanuit een schitterende passende locatie! Longhoods Porsche in Kolham. Een echte mancave vol met prachtige Porsches.

Onze gast van deze podcast is niemand minder dan orthopedisch chirurg Maarten Huizinga van het Martini Ziekenhuis te Groningen. Samen met onze sportfysiotherapeut Leon bespreekt Maarten alle in en outs over de Bakerse Cyste.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder