Luister de fysiosportief podcast over heup artrose

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

In deze serie gaan we praten over heup en lies gerelateerde klachten. Dit doen we met verschillende experts vanuit het werkveld. Voor deze podcast is onze sportfysiotherapeut Leon Meijer te gast bij orthopedisch chirurg Enrico de Visser in Nijmegen.

Enrico is werkzaam binnen het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Orthoparc en heeft als specialisme de heup. Hij neemt ons aan de hand door het heup en lies landschap. In deze podcast hebben we ook een patient uitgenodigd te weten Mark Vorstenbosch. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van heup artrose en het krijgen van een nieuwe heup. We zijn te gast op een bijzondere plek in Nijmegen te weten ‘De Basis’. 

heup-artrose-podcast-fysiosportief

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder