Luister de fysiosportief podcast over in blessuretijd met Niels Visker

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over in blessuretijd met Niels Visker.

Deze podcast is gemaakt door de fysiotherapeuten van ons schouderteam die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie voor schouder gerelateerde klachten en gaat over een geblesseerde sporter die verteld hoe hij het revalidatieproces heeft ervaren.

fysiosportief-podcast-blessuretijd-niels

Podcast over fysiotherapie voor je schouder

Onze gast van deze podcast is niemand minder dan pro tennisser Niels Visker. Niels is in oktober 2021 geblesseerd geraakt aan zijn rechter schouder, tevens zijn voorkeur arm – maar tja hij speelt even goed links als rechts – en is op 29 december 2021 geopereerd door niemand minder dat schouder goeroe Henk van der Hoeven van de Bergman Clinic in Naarden. De revalidatie heeft Niels gedaan bij onze sportfysiotherapeut Leon. Dit soort trajecten worden over het algemeen niet alleen gedaan maar er staat een heel team van professionals om heen. Alles voor een optimale terugkeer in de sport.

Het team wat Niels om zich heen heeft gebouwd bestond uit:

Luister meer podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder