Luister de fysiosportief podcast over in blessuretijd met Niels Visker

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over in blessuretijd met Niels Visker.

Deze podcast is gemaakt door de fysiotherapeuten van ons schouderteam die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie voor schouder gerelateerde klachten en gaat over een geblesseerde sporter die verteld hoe hij het revalidatieproces heeft ervaren.

fysiosportief-podcast-blessuretijd-niels

Podcast over fysiotherapie voor je schouder

Onze gast van deze podcast is niemand minder dan pro tennisser Niels Visker. Niels is in oktober 2021 geblesseerd geraakt aan zijn rechter schouder, tevens zijn voorkeur arm – maar tja hij speelt even goed links als rechts – en is op 29 december 2021 geopereerd door niemand minder dat schouder goeroe Henk van der Hoeven van de Bergman Clinic in Naarden. De revalidatie heeft Niels gedaan bij onze sportfysiotherapeut Leon. Dit soort trajecten worden over het algemeen niet alleen gedaan maar er staat een heel team van professionals om heen. Alles voor een optimale terugkeer in de sport.

Het team wat Niels om zich heen heeft gebouwd bestond uit:

Luister meer podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder