Luister de fysiosportief podcast over kitesurfen

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen.

Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

In deze editie lopen Stef de Jong, eigenaar van kitesurfschool KiteMobile en onze Leon Meijer sportfysiotherapeut bij fysiosportief en KiteMedical langzaam vanaf Doppio de Brugstraatrichting richting misschien wel het mooiste stukje Groningen: het Hoge der A. 

Daar aan gekomen staan ze, wegens COVID, aan een verlaten statafel voor cafe De Sigaar. Ondanks het gure weer is het een prachtige voedingsbodem voor een leuke podcast over het kitesurfen in het algemeen. Waar is het allemaal mee begonnen… Stef de jong, een echte Nederlandse pionier op kitesurf gebied, praat ons door de jaren heen. Een heerlijk podcast om naar te luisteren die als kernwaarde heeft: de bewegende mens. Mensen houden van bewegen en zoals we weten is bewegen het beste medicijn. Dank voor je bijdrage Stef!

~ You can’t stop the waves, but you can learn to surf.~
John Kabat-Zinn

https://open.spotify.com/episode/3ZcOCpxcBBmjB6t55KUh9y?si=52f0bbd37bae4c3e

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder