Luister de fysiosportief podcast over medische beeldvorming door MRI

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over medische beeldvorming door MRI. Uitgevoerd door een radioloog, simpel gezegd een plaatjesdokter!

Podcast over medische beeldvorming door MRI

Welkom bij onze podcast, waar we ons verdiepen in de wereld van de medische beeldvorming en hoe het jou kan helpen begrijpen wat er in je lichaam gebeurt. Onze sportfysiotherapeut en podcastmaker ⁠Leon en radioloog Erik Veldhuizen van MRI centrum⁠ Groningen, gaan met elkaar praten over een van de meest gebruikte medische beeldvorming technieken: de MRI, oftewel Magnetic Resonance Imaging.

Leon en Erik kijken specifiek naar hoe deze technologie ons kan helpen bij het begrijpen van knie gewrichtsproblemen. Dus, als je ooit last hebt gehad van kniepijn, of gewoon geïnteresseerd bent in hoe MRI’s werken, dan zit je hier goed.

We nemen deze podcast op bij de Hanzehogeschool in Groningen, locatie Wiebengacomplex. Een mooie locatie waar laboranten opgeleid worden en waar MRI Centrum volgende maand een nieuwe locatie opent. Een prachtige samenwerking op het gebied van onderwijs en diagnostisch onderzoek.

Luister de podcast over medische beeldvorming door MRI van fysiosportief

Bekijk de video van de podcast over medische beeldvorming door MRI van fysiosportief

Luister meer fysiotherapie podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts over fysiotherapie van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

Lees meer over

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder