Luister de fysiosportief podcast over sportgerelateerde liesklachten

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast over sportgerelateerde liesklachten.

sportgerelateerde-liesklachten-podcast-fysiosportief-groningen

Podcast over sportgerelateerde liesklachten

In deze podcast praten we over heup en lies gerelateerde klachten. Dit doen we met verschillende experts vanuit het werkveld. Vandaag zijn onze fysiotherapeuten Martijn Langendijk en Leon Meijer te gast bij Orthoparc Rozendal Arnhem. Samen met orthopedisch chirurg Enrico de Visser en Sportfysiotherapeut Igor Tak praten Leon en Martijn over de sportgerelateerde liesklachten. Enrico is werkzaam binnen het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Orthoparc en heeft als specialisme de heup. Igor is gepromoveerd op liesklachten en een zeer gedreven (sport)fysiotherapeut bij Fysio Oost te Utrecht.

De locatie, hier diep ik de bossen van Rozendaal met uitzicht op de posbank, is fenomenaal. De kliniek van orthoparc bevind zich in een schitterend landhuis op steenworp afstand van dit prachtige stukje natuur.

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder