Luister de fysiosportief podcast over stijfheid in je knie na een operatie

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over stijfheid in je knie na een operatie.

Podcast over stijfheid in je knie na een operatie

Wij zitten weer op een heel bijzondere locatie! Hartje Slochteren! ⁠The Hovius FirePit!⁠ Wat een prachtige locatie voor een podcast! Kasper Hovius ontving ons met open armen en stelde zijn ‘Man Cave’ ter beschikking voor de opname van deze podcast over de ‘stijve knie’, oftewel arthrofibrose.

Kniefysiotherapeut ⁠Leon Meijer⁠ van fysiosportief praat samen met orthopedisch chirurg en kniespecialist ⁠Maarten Huizinga⁠ van het Martini Ziekenhuis in Groningen over arthrofibrose in de knie. Hoe herken je deze aandoening als fysiotherapeut? Wat is arthrofibrose nu precies en wat kunnen we er fysiotherapeutisch of orthopedisch mee? Maarten en Leon proberen in 30 minuten hier antwoorden op te geven, zodat jij als patiënt hier meer over te weten kunt komen.

Als extra hebben we aan het einde van de podcast ook nog even onze gastheer Kasper Hovius aan het woord gelaten. Hij neemt ons mee in hoe The Hovius FirePit is ontstaan. Absolute luistertip dus!

Luister de podcast een stijve knie na een operatie van fysiosportief

Bekijk de video van de podcast een stijve knie na een operatie van fysiosportief

Luister meer fysiotherapie podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts over fysiotherapie van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

Lees meer over

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder