Luister de fysiosportief podcast serie over hardlopers!

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze podcast serie over hardlopers!

Podcast over hardlopers

In deze podcast-serie praten onze hardloopfysiotherapeuten Dannie Snijder, Valerie Zijlstra en Marle Brenkman met topatleten Job Ijtsma, Bram Buigel en Thomas van Laar van Team4mijl. Dit team is hét hardloopteam van Noord Nederland. We bespreken hoe het ritme van een atleet eruit ziet om optimaal te kunnen presteren, hoe je eigenlijk beter kan worden in hardlopen en hoe je om kan gaan met hardloopblessures. 

De locatie, de prachtige winkel RunX aan het Hoornsediep in Groningen is de snoepwinkel voor elke hardloper! In deze hardloopspeciaalzaak kan je terecht voor alles wat te maken heeft met hardlopen.

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder