Luister de fysiosportief podcast van 10 november over de versleten knie

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Het idee van de podcast serie van KNIEsportief waarvan deze podcast van 10 november over de versleten knie deel uit maakt, is om jou te informeren over letsels en behandelingen aan – in dit geval – het kniegewricht.

KNIEsportief podcast over over de versleten knie

We zitten hier op een schitterende plek! Porsche Centrum Groningen! Voor ons kerels een MACHTIGE snoepwinkel. Waarom hier? Porsche en knieën hebben beiden ‘hardware’ en vooral als de leeftijd toeneemt moet daar wel eens aan gesleuteld worden. 

Samen met orthopedisch chirurg Reinoud Brouwer van het Martini Ziekenhuis in Groningen neemt Sportfysiotherapeut Leon Meijer een kijkje in de wereld van gonartrose (knie slijtage). Dit doen we samen met twee ervaringsdeskundigen. Henk Kok heeft een halve nieuwe knie (hemi-knie) en Arjan Pruim, sportdocent aan de HIS, heeft een bovenbeen osteotomie ondergaan.

Al met al een bak aan ervaring met op de achtergrond uiteraard een brommend geluid van allemaal dikke Porsches. 

https://open.spotify.com/episode/3drTOwpCvDMxpb5onAhRBs?si=IpRIIAo5QIuWpGHBukh4eQ

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder