Luister de fysiosportief podcast van 10 november over de versleten knie

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Het idee van de podcast serie van KNIEsportief waarvan deze podcast van 10 november over de versleten knie deel uit maakt, is om jou te informeren over letsels en behandelingen aan – in dit geval – het kniegewricht.

KNIEsportief podcast over over de versleten knie

We zitten hier op een schitterende plek! Porsche Centrum Groningen! Voor ons kerels een MACHTIGE snoepwinkel. Waarom hier? Porsche en knieën hebben beiden ‘hardware’ en vooral als de leeftijd toeneemt moet daar wel eens aan gesleuteld worden. 

Samen met orthopedisch chirurg Reinoud Brouwer van het Martini Ziekenhuis in Groningen neemt Sportfysiotherapeut Leon Meijer een kijkje in de wereld van gonartrose (knie slijtage). Dit doen we samen met twee ervaringsdeskundigen. Henk Kok heeft een halve nieuwe knie (hemi-knie) en Arjan Pruim, sportdocent aan de HIS, heeft een bovenbeen osteotomie ondergaan.

Al met al een bak aan ervaring met op de achtergrond uiteraard een brommend geluid van allemaal dikke Porsches. 

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder