Luister de Kniesportief podcast over de patella luxatie

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen.

Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts. Welkom bij de podcast serie van KNIEsportief Cafe. Het idee van deze podcast serie is om jou als patiënt, lotgenoot of partner te informeren over letsels en behandelingen van het kniegewricht.

KNIEsportief podcast over de patella luxatie

We zitten hier op een schitterende plek! Het Omnium in Groningen, het trainingscomplex van onze FC Groningen. Vanaf een mega grote stijlvolle tafel, in het restaurant van Tweetal Belevingcatering, kijken we uit over de trainingsvelden van FC Groningen. Een thuiswedstrijd voor onze vaste gast aan tafel: Reinoud Brouwer. Naast orthopedisch chirurg bij het Martini Ziekenhuis, is Reinoud namelijk ook clubarts van FC Groningen.

Samen met Reinoud neemt onze sportfysiotherapeut Leon Meijer een kijkje in de wereld van de ontwrichting van de knieschijf. In vaktermen patella luxatie genoemd. Dit doen ze samen met een ervaringsdeskundige: Lisa van Santen. Lisa heeft al twee keer een knieoperatie gehad vanwege knieschijf problemen.

https://open.spotify.com/episode/1zDl6SU98soVPHL3bZEudZ?si=46d222a6e4044b01

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder