Luister de Kniesportief podcast over de patella luxatie

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen.

Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts. Welkom bij de podcast serie van KNIEsportief Cafe. Het idee van deze podcast serie is om jou als patiënt, lotgenoot of partner te informeren over letsels en behandelingen van het kniegewricht.

KNIEsportief podcast over de patella luxatie

We zitten hier op een schitterende plek! Het Omnium in Groningen, het trainingscomplex van onze FC Groningen. Vanaf een mega grote stijlvolle tafel, in het restaurant van Tweetal Belevingcatering, kijken we uit over de trainingsvelden van FC Groningen. Een thuiswedstrijd voor onze vaste gast aan tafel: Reinoud Brouwer. Naast orthopedisch chirurg bij het Martini Ziekenhuis, is Reinoud namelijk ook clubarts van FC Groningen.

Samen met Reinoud neemt onze sportfysiotherapeut Leon Meijer een kijkje in de wereld van de ontwrichting van de knieschijf. In vaktermen patella luxatie genoemd. Dit doen ze samen met een ervaringsdeskundige: Lisa van Santen. Lisa heeft al twee keer een knieoperatie gehad vanwege knieschijf problemen.

https://open.spotify.com/episode/1zDl6SU98soVPHL3bZEudZ?si=46d222a6e4044b01

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder