Luister de KNIEsportief podcast over het binnenband letsel van de knie

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Voor deze editie van onze KNIEsportief podcast serie streek onze collega Leon Meijer woensdag 22 april 2020 neer in het prachtige Huis van Bewaring te Almelo. Bijna 70 jaar lang heeft dit indrukwekkende huis als gevangenis gefungeerd, tot het in 1995 werd gesloten. In 2004 werd het door de huidige eigenaren gerenoveerd tot een stijlvol hotel. Een unieke kans voor Leon om hier een passende podcast op te nemen met als onderwerp het binnenste knieband letsel.

KNIEsportief podcast binnenband letsel van de knie

Als gast met hoofdletters schoof orthopedisch chirurg en knie specialist Roy Hoogeslag aan. Zoals Roy aan gaf in het gesprek gaat zijn aandacht volledige uit naar het mooiste gewricht van het lichaam, de knie. Roy is werkzaam binnen OCON orthopedische kliniek in Twente en is tevens verbonden als clubarts aan FC Twente. 

Tijdens de podcast wandelen deze twee heren stapsgewijs door het kniegewricht heen om uiteindelijk scherp te stellen op de binnenband van de knie. 

https://open.spotify.com/episode/0lfPE7UYhPOIqwIaCG5LuL?si=vTz-gBeyTBujIUqMvDj6Qw

KNIEsportief fysiotherapie voor je knie

Bij KNIEsportief werken verschillende specialisten in een multidisciplinaire omgeving met elkaar samen om jou een zo optimaal mogelijke behandeling te kunnen geven. Wij hebben direct contact met sportartsen en orthopeden uit de regio en werken tevens nauw samen met de orthopeden van de Bergman Clinics uit Naarden. De praktijk leert dat een goede multidisciplinaire samenwerking leidt tot een beter resultaat.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder