Luister de Snijder&Meijer podcast van 25 april met sportarts Steef Bredeweg

Er staat alweer een mooie podcast van onze Dannie en Leon voor je klaar! Twee Groninger fitte fysio’s in Corotime. Wat houdt ze bezig? En hoe komen ze hun dagen door nu ze niet meer met de handjes mogen werken?

In deze editie van 25 april 2020 moet Dannie even bijkomen van enkele enveloppen van de CJB en heeft Leon een hongerklop van al die wijntjes die hij gekregen heeft.

Gelukkig hebben ze het voor elkaar gekregen dat Dr. Steef Bredeweg bij hun op de bank aansluit. Steef gaat verder in op 1,5 lijn zorg en het zelf maken van brood. Thanx voor je komst Steef! Top gozer!

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder