Luister de Snijder&Meijer podcast van 25 mei met Clement van Cledingraad

Snijder & Meijer, twee Groninger fitte fysio’s in Corotime. Wat houdt ze bezig, hoe komen ze hun dagen door nu ze niet meer met de handjes mogen werken?

Dannie en Leon zijn in verwarring. Wordt de podcast met Clement nu op de Vechtstraat opgenomen of bij de kledingwinkel van Clement: Cledingraad. Eerst maar eens de krant en koffie in de snoepwinkel die Cledingraad voor Dannie en Leon is. De onderwerpen vliegen over tafel. Evenals de gasten! Het lijkt wel een kroeg.

De eerste podcast van Snijder & Meijer kon geen betere lokatie wensen dan de mansave van Cledingraad. Ook deze editie staat weer garant voor slap gelul, sterke koffie, gave muziek en oude wijven…koek!

https://open.spotify.com/episode/0QtLh3p4anphTXbuHMKq3M?si=Obs4n46sTBeG2-J64ueipQ

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder