Luister de Snijder&Meijer podcast van 4 oktober met Willem Dekker en Arnoud Bodde

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun ervaringen als fysiotherapeut en ook hoe je het lekkerste brood bakt en de beste espresso maakt.

Diep, heel diep in de herfstachtige ochtend zijn Snijder en Meijer weer op weg naar de Vechtstraat voor een nieuwe podcast Snijder & Meijer Cafe. Ze ploffen neer in hun vertrouwde chesterfield bank. Vandaag sluiten twee fantastische journalisten aan, Willem Dekker en Arnoud Bodde van het Dagblad van het Noorden. De start was een beetje onwennig en chaotisch maar wat een sappige verhalen werden daarna geserveerd. Een 5 sterren gang voor het luisterend oor.

https://open.spotify.com/episode/6BBegWPc2hCjj9vxf0I6eU?si=h1-AOKXDSjy9CZtqEoYM2w

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder