Luister de Snijder&Meijer podcast van 6 juni met Eric Sybring

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun ervaringen als fysiotherapeut en ook hoe je het lekkerste brood bakt en de beste espresso maakt.

De mannen hebben wat te vieren! Alweer de 10e podcast van Snijder & Meijer cafe! Vanuit de prachtige chesterfield op de Vechtstraat nemen ze de afgelopen weken door en stellen ze de vraag of ze moeten stoppen op het hoogtepunt of doorgaan. En Leon blijkt Noors te spreken. Verder was o.a. Eric Sybring is de ’show’ met een fantastisch verhaal over onweer. Al met al wil je ook deze editie niet missen. D’r bij zijn dus!

https://open.spotify.com/episode/4n6YefOeS4UrLXCZOTjHV8?si=PkufoecaTKyJJuv6HLh7Jw

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder