Luister de Snijder&Meijer podcast van 9 mei met bondscoach Mischa Visser

Snijder & Meijer, twee Groninger fitte fysio’s in Corotime. Wat houdt ze bezig, hoe komen ze hun dagen door nu ze niet meer met de handjes mogen werken?

Dannie en Leon nemen samen met Johan Bosma van FotoStijl de krant door. Van Sir Richard Branson tot aan het weer open gaan van de kappers, alles komt aan de orde. Na 20 minuten komt niemand minder dan Mischa Visser de ‘show’ binnen gestapt en neemt plaats achter de oranje plopkap van fysiosportief cafe. Mischa is ‘bondscoach’ bij de KNVB en heeft de boy’s -18 jaar onder zijn hoede. Uiteraard staat ook deze episode weer garant voor prikkelende acties en veel gelach. Leuke en interessante onderwerpen afgewisseld met koffie, kamaso’s en wijn! Beter dan dit wordt het nait!

 

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder