Luister onze podcast over thuiswerken zonder rugklachten met Pieter

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en sinds kort ook via onze podcasts

In deze editie vertelt onze manueel therapeut Pieter Prins over het voorkomen van nekklachten en rugklachten bij thuiswerken achter de computer

In deze tijd waar het coronavirus heel Nederland plat legt, werken velen van ons natuurlijk thuis. Tussen het lesgeven van de kinderen, het huishouden en koken kruipen we soms dan nog snel even achter de computer. Meestal niet in de meest comfortabele houding.

We ontvangen al best wat vragen over het voorkomen en behandelen van nek- en rugklachten. Hoe ontstaan ze? Wat kun je er aan doen? Moeten we ons zorgen maken? praat jou bij over dit onderwerp!

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder