Maak kennis met Demi, avonturier en manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Demi Westra en sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiosportief. Sporten is mijn ding. Zo zul je mij in de zomer regelmatig op het water vinden om te kitesurfen of in de sportschool om te kickboksen. In de winter ben ik op het ijs in Kardinge te vinden om te schaatsen.

Vanuit die ervaring is mijn belangstelling voor het vak fysiotherapie ontstaan. Tijdens mijn studie heb ik mijn in eerste instantie vooral verdiept in sport gerelateerd klachten. Gaandeweg kwamen allerlei andere klachten aan het gehele bewegingsapparaat ook uitgebreid aan de orde.

In juli 2023 heb ik mijn master manuele therapie afgerond. Deze master gaat nog dieper in op functiestoornissen van het lichaam. Mijn persoonlijke doel is om mijn cliënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen, zodat er weer lekker en pijnvrij – in welke vorm dan ook – bewogen kan worden.

demi-fysio-fysiosportief-groningen

Lees meer over

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder