Maak kennis met fysiotherapeut Marle van fysiosportief

Hallo, mijn naam is Marle Brenkman en sinds 2019 maak ik deel uit van het team bij fysiosportief. Wat begon als een fijne en leerzame afstudeerstage heeft, na het behalen van mijn diploma, geresulteerd in een vaste plek in dit enthousiaste team met leuke collega’s.

Wanneer ik niet als fystiotherapeute aan het werk ben, ben ik vaak te vinden op het hockeyveld in Haren. Sinds 2015 hockey ik hier met veel plezier in Dames 1. Vanuit het sporten is ook mijn interesse voor het menselijk lichaam ontstaan. Het motiveert mij dan ook om mensen met fysiotherapie te helpen, zodat ze snel weer klachtenvrij kunnen sporten en bewegen.

fysiotherapeut-marle-brenkman-groningen

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder