Maak kennis met fysiotherapeut Marle van fysiosportief

Hallo, mijn naam is Marle Brenkman en sinds 2019 maak ik deel uit van het team bij fysiosportief. Wat begon als een fijne en leerzame afstudeerstage heeft, na het behalen van mijn diploma, geresulteerd in een vaste plek in dit enthousiaste team met leuke collega’s.

Wanneer ik niet als fystiotherapeute aan het werk ben, ben ik vaak te vinden op het hockeyveld in Haren. Sinds 2015 hockey ik hier met veel plezier in Dames 1. Vanuit het sporten is ook mijn interesse voor het menselijk lichaam ontstaan. Het motiveert mij dan ook om mensen met fysiotherapie te helpen, zodat ze snel weer klachtenvrij kunnen sporten en bewegen.

fysiotherapeut-marle-brenkman-groningen

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder