Maak kennis met Jouke Jan, tennis-ster en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Jouke Jan Schaap, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Groningen. In februari 2023 ben ik afgestudeerd na een leerzame stageperiode bij fysiosportief. Deze leuke stage heeft ertoe geleid dat ik vanaf 1 mei dit topteam mag komen versterken!

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Zo ben ik een fanatieke tennisser en speel ik sinds een aantal jaar ook steeds vaker padel. Verder heb ik jarenlang gevoetbald en in de wintermaanden sta ik graag op het snowboard.

fysiotherapeut-jouke-jan-fysiosportief-groningen

In dit artikel

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder