Maak kennis met Lotte, plantenmoeder en psychosomatisch fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Lotte Onstein en sinds 2016 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanzehogeschool. In september 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en begonnen met de master Psychosomatische Fysiotherapie.

Al langere tijd ben ik geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. Ik vind het belangrijk om verder te kijken dan alleen de klacht van mijn cliënten.

Binnen mijn behandeling speelt evenwicht in belasting en belastbaarheid van het lichaam een grote rol. Samen proberen we het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid te herstellen. Door bewust contact te maken met het lichaam en de klachten, krijgt u inzicht in de factoren die uw klachten beïnvloeden.

fysiotherapeut-lotte-fysiosportief-groningen

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder