Maak kennis met ons nieuwe teamlid psychosomatisch fysiotherapeut i.o. Lotte

Hallo, ik ben Lotte Onstein. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeute, ontdekte ik drie jaar geleden mijn interesse in de wederzijdse invloed van de mentale en fysieke gesteldheid van de mens.

Naar aanleiding hiervan ben ik in 2019 gestart met de Master Psychosomatische Fysiotherapie. In deze functie zal ik vanaf mei het team van fysiosportief komen versterken, waar ik aan de Vechtstraat en de Friesestraatweg te vinden ben.

Naast mijn werk ben ik liefhebber van bewegen in de vorm van wandelen, fitness en yoga. Verder maak ik graag verre reizen en met mooi weer vaar ik het liefst, met mijn bootje, door de grachten van Groningen.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

fysiotherapeut-psychosomatisch-therapeut-lotte-onstein-groningen
22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder