Maak kennis met ons nieuwe teamlid psychosomatisch fysiotherapeut i.o. Lotte

Hallo, ik ben Lotte Onstein. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeute, ontdekte ik drie jaar geleden mijn interesse in de wederzijdse invloed van de mentale en fysieke gesteldheid van de mens.

Naar aanleiding hiervan ben ik in 2019 gestart met de Master Psychosomatische Fysiotherapie. In deze functie zal ik vanaf mei het team van fysiosportief komen versterken, waar ik aan de Vechtstraat en de Friesestraatweg te vinden ben.

Naast mijn werk ben ik liefhebber van bewegen in de vorm van wandelen, fitness en yoga. Verder maak ik graag verre reizen en met mooi weer vaar ik het liefst, met mijn bootje, door de grachten van Groningen.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

fysiotherapeut-psychosomatisch-therapeut-lotte-onstein-groningen
19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder