Maak kennis met onze fysiotherapeut Demi Westra

Hallo, mijn naam is Demi Westra en sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiosportief. Iedere dag ga ik met een glimlach naar mijn werk om jullie weer met plezier, maar vooral pijnvrij te laten bewegen.

Om dit nog beter te kunnen doen ben ik vanaf september 2020 gestart met het combinatie traject ‘manuele therapie’ en ‘sportfysiotherapie’. Deze masters gaan nog dieper in op de klachten en functiestoornissen van het bewegingsapparaat en daarnaast op alle sport gerelateerde klachten. Dit zijn ook met name de klachten die ik binnen fysiosportief zie. Klachten aan de wervelkolom of sport gerelateerde klachten in de breedste zin van het woord. Van klachten bij zaalvoetbal tot klachten bij windsurfen.

fysiotherapeut-demi-westra-groningen

Naast mijn werk en mijn studie heb ik ook nog tijd om te sporten. In de winter ben ik vooral op de schaatsbaan te vinden. In de zomer hou ik ervan om hard te lopen, te racefietsen en sinds kort ook te kitesurfen!

Meer weten? Je kan mij vinden op de Vechtstraat en op de Friesestraatweg. Kom gerust eens langs of bekijk de mijn eigen pagina op onze site.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder