Maak kennis met onze fysiotherapeut Henk Jager

Hallo, mijn naam is Henk Jager en ben werkzaam als fysiotherapeut sinds 2009 en vanaf 2014 ben ik werkzaam bij fysiosportief.

Het mooie van het vak fysiotherapie is de zoektocht naar wat is dan de oorzaak van de klacht en het samen zoeken van de puzzelstukken om zo te begrijpen en te snappen waar de klacht vandaan komt. Naast het vinden van de oorzaak is het maken van een passend behandelplan en het begeleiden naar het weer actief zijn een zeer welkome bonus.

fysiotherapeut-henk-jager-groningen

Wat doe ik dan zoal? De laatste jaren heb ik mij verdiept in vooral enkel en voet klachten. Een onderdeel hiervan was dat ik in 2019 de opleiding orthopedische geneeskunde onderste extremiteit – de benen – heb afgerond. Naast de enkel en voet zie ik ook andere gewrichtsklachten zoals de knie en heup.

Naast mijn werk probeer ik bezig te zijn met sporten als crossfit, mountainbiken en hardlopen. Met andere woorden “practice what you preach”.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder