Maak kennis met onze fysiotherapeut Henk Jager

Hallo, mijn naam is Henk Jager en ben werkzaam als fysiotherapeut sinds 2009 en vanaf 2014 ben ik werkzaam bij fysiosportief.

Het mooie van het vak fysiotherapie is de zoektocht naar wat is dan de oorzaak van de klacht en het samen zoeken van de puzzelstukken om zo te begrijpen en te snappen waar de klacht vandaan komt. Naast het vinden van de oorzaak is het maken van een passend behandelplan en het begeleiden naar het weer actief zijn een zeer welkome bonus.

fysiotherapeut-henk-jager-groningen

Wat doe ik dan zoal? De laatste jaren heb ik mij verdiept in vooral enkel en voet klachten. Een onderdeel hiervan was dat ik in 2019 de opleiding orthopedische geneeskunde onderste extremiteit – de benen – heb afgerond. Naast de enkel en voet zie ik ook andere gewrichtsklachten zoals de knie en heup.

Naast mijn werk probeer ik bezig te zijn met sporten als crossfit, mountainbiken en hardlopen. Met andere woorden “practice what you preach”.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder