Maak kennis met onze fysiotherapeut Klaas Holwerda

Hallo, mijn naam is Klaas Holwerda. In 2019 heb ik mijn stage gelopen bij fysiosportief, wat van beide kanten erg goed is bevallen. In juni 2021 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond. Vanaf november 2021 ga ik bij fysiosportief aan de slag en ben ik te vinden op de locaties aan de Friesestraatweg en de Vechtstraat.

Voor en tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik in de sportschool gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan in het begeleiden en motiveren van mensen op fysiek gebied. Uiteindelijk ben ik gaan doen in de rol van personal trainer en heb daarbij ook altijd groepslessen gegeven. Daarnaast heb ik samen met mijn compagnon Bootcamp050 opgezet in Groningen en geef ik ook buiten sportlessen. Allerlei manieren om mensen in beweging te krijgen en houden, want dat is, op wat voor manier dan ook, erg belangrijk!

fysiotherapeut-klaas-holwerda

Ik vind het ontzettend fascinerend hoe het menselijk lichaam werkt en wat voor potentie het heeft. Daarom snap ik ook goed dat het ingewikkeld en vervelend kan zijn wanneer er klachten ontstaan. Ik help je graag bij deze klachten.

Meer weten? Je kan mij vinden op de Vechtstraat en op de Friesestraatweg. Kom gerust eens langs of bekijk de mijn eigen pagina op onze site.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder