Maak kennis met onze fysiotherapeut Rowan Noble

Hoi! Mijn naam is Rowan Noble en ik ben sinds 2021 werkzaam bij fysiosportief. In 2021 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Tijdens mijn afstudeerjaar heb ik een semester stage gelopen bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek.

In mijn vrije tijd ben ik zo’n 4 tot 5 keer in de week in de sportschool/CrossFit box te vinden. Al sinds mijn 18e ben ik bezig met krachtsport in vrijwel alle vormen. Ook zijn board sports zoals snowboarden, golfsurfen en longboarden een aantal van mijn hobby’s. Verder kan ik mijn creativiteit kwijt in het spelen van gitaar.

fysiotherapeut-rowan-noble-groningen

In mijn optiek is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle behandeling het aanreiken van handvaten, waardoor er ook ná een traject duurzame verbetering mogelijk is. Zo streef ik ernaar om u sterker en weerbaarder te maken dan voor de blessure.

Wil je meer van mij weten? Bezoek dan mijn eigen pagina op onze site.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder