Maak kennis met onze fysiotherapeuten in opleiding vanaf februari 2024

Wij leren graag van elkaar en houden van een frisse blik in onze praktijk. Daarom begeleiden wij elk schooljaar fysiotherapeuten in opleiding. Vanaf februari starten weer een aantal nieuwe fysiotherapeuten hun opleiding bij fysiosportief. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

Wil je meer informatie over in opleiding tot fysiotherapeut zijn bij fysiosportief?

Maak kennis met fysiotherapeut in opleiding Ezra Bokma

Hallo, ik ben Ezra Bokma. Sinds kort ben ik 24 jaar oud en ik geniet al vier jaar van het bruisende leven in Groningen! Sport is echt mijn ding. Ik ben een fanatieke kickbokser en train drie tot vier keer per week. Daarnaast ben ik helemaal into Calisthenics, waarbij ik mijn eigen lichaamsgewicht gebruik voor mijn workouts.

Onlangs ben ik begonnen aan mijn stage bij fysiosportief en ik kan niet wachten om eraan te beginnen! Je zult me voornamelijk vinden in de praktijken bij Munnekeholm, Friesestraatweg en bij de Vechtstraat, waar ik mag mee lopen met Leon en Demi. Ik kijk ernaar uit om veel te leren, vooral op het gebied van knierevalidatie en manuele therapie.

Ik ben vastbesloten om alles uit mijn stage te halen en mijn passie voor sport en revalidatie verder te ontwikkelen. Ik hou van een gezellig praatje maken dus schroom je niet wanneer je me ziet!

fysiotherapeut-in-opleiding-fysiosportief-ezra-bokma

Maak kennis met fysiotherapeut in opleiding Olivier Strikwerda

Hoi! Ik ben Olivier Strikwerda, 22 jaar oud. Ik kom uit Zutphen, maar woon alweer 3jaar in het mooie Groningen waar ik in 2020 ben begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool. Tot eind juni 2024 werk ik voor mijn afstudeerstage samen met Marle en Pieter. Tijdens deze periode ga ik veel leren over onder andere knierevalidatie en klachten aan de wervelkolom, maar er komt vast nog meer op mijn pad.

Je kunt mij tegenkomen op drie locaties: aan de Rijksstraatweg (Haren), bij de Munnekeholm of aan de Vechtstraat. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen (binnenkort ren ik mijn eerste marathon, spannend!!) fiets ik een ronde op de racefiets of ga ik bikepacken (een avontuurlijk fietsvakantie met zo min mogelijk bagage). Samen met vrienden kitesurfen of gewichten verplaatsen in de sportschool kan ook nog op dit sportieve lijstje. In het weekend werk ik bij Wadapartja en maak ik mensen blij met een koffietje, een lekkere lunch of een gezellig gesprek. Kom gerust een keertje langs!

Als je mij tegenkomt in de wandelgangen, schroom dan niet om een praatje te maken (altijd leuk). Ik kijk uit naar de komende tijd bij fysiosportief en om jullie beter te leren kennen!

fysiotherapeut-in-opleiding-fysiosportief-olivier-strikwerda

Maak kennis met fysiotherapeut in opleiding Ian Mayenburg

Dag Allen! Mijn naam is Ian Mayenburg en ben 28 jaar. De aankomende 20 weken zal ik mijn afstudeerstage doen bij fysiosportief. Hier zal ik veel te vinden zijn op de locaties Munnekeholm en bij de Osloweg.

Samen met Rowan en Frederik zal ik de aankomende periode doorlopen en omzetten tot een leerzaam en leuk traject. Mijn interesse binnen fysiotherapie ligt vooral bij de invloed van training op de revalidatieprocessen. Daarbij ben ik het type wat zelfmanagement zoveel mogelijk probeert te stimuleren wanneer dat nodig is.

Naast mijn passie voor fysiotherapie ben ik erg bedrijvig in de sport. Ik train 4-5 keer per week in de sportschool, met voornamelijk de interesse in powerliften. Daarbij houd ik ervan om allerlei nieuwe sporten uit te proberen Mochten jullie vragen hebben over sport, fysio of iets anders. Schroom dan niet om even een praatje te maken. Tot snel!

fysiotherapeut-in-opleiding-fysiosportief-ian-mayenburg

Maak kennis met fysiotherapeut in opleiding Lotte Verbree

Hoi! Ik ben Lotte Verbree. Ik ben 22 jaar en zit op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik kom oorspronkelijk uit Leeuwarden, maar woon nu al ruim drie jaar in Groningen.

Naast deze stage ben ik bezig met mijn scriptie en werk ik bij de Albert Heijn als shiftleider. In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden en speel in graag een spelletje met vrienden. Ik zal de komende 20 weken meelopen met Valerie en Demi aan de Munnekeholm en Vechtstraat. Ik heb er erg veel zin in en misschien tot binnenkort!

fysiotherapeut-in-opleiding-fysiosportief-lotte-verbree

Maak kennis met fysiotherapeut in opleiding Doortje van der Mark

Hoi, mijn naam is Doortje en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Arnhem en woon ondertussen 2,5 jaar in het mooie Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen en doe ik graag gezellig een koffietje met vriendinnen of ploeggenoten van Gyas.

Je kunt mij tegenkomen op maandag, woensdag en vrijdag bij Fysiosportief aan de Vechtstraat en ik zal vooral meelopen met Nico en Stefanie! Ik ben ontzettend benieuwd wat dit komende half jaar mij gaat brengen en heb er enorm veel zin in!

fysiotherapeut-in-opleiding-fysiosportief-doortje-van-der-mark

Lees meer over

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder