Maak kennis met onze manueel therapeut Stefanie Oldhoff

Hallo! Mijn naam is Stefanie Oldhoff, fysiotherapeut sinds 2009 en manueel therapeut sinds 2014. In 2014 ben ik bij fysiosportief aan de slag gegaan.

In 2009 begon ik mijn loopbaan als algemeen fysiotherapeut bij verschillende praktijken in de regio. Ik heb mensen van alle leeftijden en met allerlei klachten behandeld. Via de opleiding manuele therapie heb ik me gespecialiseerd in de gewrichten, en dan met name de wervelkolom. Daardoor kan ik mensen helpen die klachten hebben zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, schouderklachten en heupproblemen.

fysiotherapeut-manueel-therapeut-stefanie-oldhoff-groningen

Voor zowel mijn persoonlijke leven als tijdens mijn behandelingen vind ik balans erg belangrijk. Een lichaam dat uit balans is krijgt problemen en tijdens de behandeling werken we samen aan het herstellen van evenwicht.

Naast fysiotherapeut ben ik samen met Bart en we zijn ouders van 4 prachtige kinderen. We doen graag spelletjes, gaan lekker naar buiten, knutselen en houden van sporten.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder