Maak kennis met onze stagiair fysiotherapeuten vanaf september 2021

We vinden het leuk om studenten fysiotherapie een mooie en leerzame stage te bieden. Daarom starten iedere 10 tot weken 20 nieuwe stagiair fysiotherapeuten hun stage bij ons. De stagiairs voor de komende periode stellen zich hier graag aan je voor!

Stagiair fysiotherapie Vera

Hoi, mijn naam is Vera Fledderus en ik ben vanaf begin september als stagiaire te vinden bij fysiosportief. Na 3 jaar studeren hoop ik dat ik mij hier verder kan ontwikkelen als fysiotherapeute. Naast de stage ben ik regelmatig in de praktijk te vinden als sportmasseuse voor de atleten van Team 4 Mijl. Verder zit ik in mijn vrije tijd het liefst op de racefiets en af en toe pak ik de mountainbike. Wil je meer weten? Spreek me gerust aan voor een praatje!

Staigiar fysiotherapie Jelke

Hoi! Mijn naam is Jelke Tonkes. Ik ben 27 jaar en mijn roots liggen in Hoogezand. Na omzwervingen bij de lerarenopleiding en koksopleiding ben ik in 2018 begonnen met de deeltijdopleiding tot Fysiotherapeut bij THIM van der Laan in Nieuwegein. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als kok ben ik nu bezig om van fysiotherapie mijn beroep te maken en loop ik stage bij fysiosportief. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het voetballen, hardlopen en sinds kort probeer ik overeind te blijven op skeelers. Ik voetbal al vanaf mijn 6e en hier is mijn interesse in fysiotherapie ontstaan. Met name knieblessures vind ik erg interessant. Onder begeleiding van Leon krijg ik nu de kans om veel bij te leren over allerlei knieblessures en de behandeling ervan. Wie weet tot ziens bij fysiosportief!

stage-fysiotherapie-groningen-jelke.001

Staigiar fysiotherapie Jorrit

Hey, ik ben Jorrit Vink. Ik ben bezig met mijn vierde en laatste jaar van mijn opleiding fysiotherapie en heb de eer om een van de stagiaires te mogen zijn van fysiosportief van september tot februari. In mijn vrije tijd ben ik zelf veel met sport bezig. Ik korfbal zelf bij GSKV de Parabool. Dit doe ik altijd met veel plezier. In het winterseizoen ben ik minimaal 1 keer per jaar te vinden op de Oostenrijkse pistes en verder probeer ik minimaal 1 keer naar de sportschool te gaan. Ik loop met Henk Jager mee. Ik ben enorm enthousiast en nieuwsgierig naar wat voor klachten ik ga tegenkomen hier bij fysiosportief en hoeveel ik ga leren dit halve jaar. Ik heb er tenminste enorm veel zin in!

stage-fysiotherapie-groningen-jorrit.001

Stagiair fysiotherapie Daan

Ik ben Daan Goorhuis. Ik ben een stagaire bij fysiosportief onder begeleiding van Frederik Sikkema. Ik ben 27 jaar, studeer fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen en zit in mijn vierde jaar. Buiten de studie of stage om mag ik graag sporten. Kitesurfen is de sport die ik het liefst beoefen. Hier geef ik zomers ook graag les in. Om fit en sterk genoeg te blijven ben ik ook in de fitnesszaal te vinden.

Stagiair fysiotherapie Fleur

Hoi! Ik ben Fleur Nijenhuis en mag de komende 20 weken stage komen lopen bij fysiosportief! Ik ben 21 jaar oud en zit op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik ben een vlotte meid die graag even een praatje met u komt maken. Ik ga meelopen met Olga, Manon en Nico, dus lekker veel variatie. Door een blessure zal ik de eerste tijd nog rondwandelen op krukken, dus daar kunt u me aan herkennen. Ik heb er zin in!

stage-fysiotherapie-groningen-fleur.jpeg.001
19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder