Maak kennis met onze stagiairs fysiotherapie vanaf februari 2023

Wij leren graag van elkaar en houden van een frisse blik in onze praktijk. Daarom begeleiden wij elk schooljaar stagiairs fysiotherapie. Vanaf februari starten weer een aantal nieuwe stages fysiotherapie. Hieronder stellen de stagiairs zich aan je voor.

Wil je meer informatie over onze stages fysiotherapie?

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Kjeld Postma

Hallo allemaal, mijn naam is Kjeld Postma, ik ben 22 jaar oud en ik ben 4de jaars student fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In de periode van 13 februari tot en met 30 juni ga ik stagelopen bij fysiosportief. Ik loop vooral mee met Demi en Nico, maar jullie zullen mij waarschijnlijk ook wel in de oefenzaal zien lopen. Dit is mijn laatste stage voordat ik afstudeer en zal daarom regelmatig een deel van het onderzoek en de behandeling overnemen. Mits jullie dat goed vinden natuurlijk. Verder woon ik zelf op kamers in de stad Groningen en naast studeren houd ik veel van sporten. Ik doe vooral veel aan MMA en Braziliaans jiujitsu en ik doe regelmatig wedstrijden. Ik hoop dat ik jullie een beetje een beeld heb kunnen geven over mijzelf en wat ik in de praktijk kom doen en ik hoop jullie snel tegen te komen.

stage-fysiotherapie-groningen-kjeld

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Jonne Luiten

Hoi! Ik ben Jonne Luiten, ik ben 24 jaar en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de versnelde opleiding Fysiotherapie. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik eerst de bachelor en een deel van de master Bewegingswetenschappen afgerond, waar ik er gaandeweg achter kwam dat ik toch wat praktische vaardigheden en het contact met mensen miste. Fysiotherapie is dan ook precies wat ik zocht. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig hard, ben ik recent begonnen met boulderen en speel ik piano en (een beetje) gitaar. De komende twintig weken loop ik mee met Olga en Manon, kortom een gevarieerde stage. Ik heb er zin in!

stage-fysiotherapie-groningen-jonne

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Jildis van der Schoot

Hoi! Mijn naam is Jildis van der Schoot. Ik ben 22 jaar en zit op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie in Groningen.In mijn vrije tijd volleybal ik graag, dit doe ik in Groningen bij de studenten volleybalvereniging Donitas. Na 3 jaar studeren kijk ik er naar uit om mij verder te ontwikkelen in de praktijk. Vanaf halverwege februari ben ik als stagiaire te vinden bij fysiosportief. Ik loop 2,5 dag stage in de week bij Pieter en Valerie. Ik ben enthousiast en nieuwsgierig naar het aankomende half jaar, ik heb er zin in! Wie weet tot ziens bij fysiosportief.

stage-fysiotherapie-groningen-jildis

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Robin Luth

Mijn naam is Robin Luth en ik kom uit het Groningse Leek. Vanaf 13 Februari ben ik fysiotherapeut in opleiding bij fysiosportief. Ik ben een enthousiaste en vrolijke jongen die niet van stil zitten houdt.
In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk altijd op het voetbalveld te vinden. Zelf voetbal ik bij vv TLC in Leek. Naast het zelf voetballen ben ik assistent fysiotherapeut bij SC Heerenveen O18. Hiermee reis ik het hele land door en verzorg ik de wedstrijdverzorging. Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik het mensen contact, het begeleiden van de patiënt tijdens hun traject en de diversiteit. Ik heb ontzettend veel zin om stage te lopen bij fysiosportief. Ik denk dat deze praktijk ontzettend goed bij mij past, omdat ik een sociale en harde werker ben. Tot in de praktijk!

stage-fysiotherapie-groningen-robin

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Rik Makkes

Hoi! Ik ben Rik Makkes, 21 jaar en mag mezelf de komende 20 weken een van de stagiaires van fysiosportief noemen. Ik ben wonend in het mooie centrum van Groningen en vermaak me hier hartstikke goed. Naast gezelligheid met vrienden haal ik mijn plezier uit sporten. Ik handbal al een lange tijd in de zaal bij HV Unitas in Rolde, maar dit jaar ben ik ook te vinden op de beach handbal velden in het shirt Black Lake. Naast het sporten in het zand hou ik er ook van om in de sneeuw bezig te zijn, namelijk hard van de pistes af skiën in Oostenrijk. Ik loop mee met Marle Brenkman en Demi Westra, ik heb enorm zin om mijn kennis te verbreden bij fysiosportief en mezelf goed te ontwikkelen als fysiotherapeut.

stage-fysiotherapie-groningen-rik

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Hilco Sprik

Hey, ik ben Hilco Sprik. Vanaf Februari ga ik twee dagen in de week stage lopen onder begeleiding van fysiotherapeuten Stefanie en Bart. Ik ben 28 jaar oud en zit in mijn 3e jaar van mijn deeltijd fysiotherapie opleiding die ik volg bij THIM Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. De reden dat ik de opleiding deeltijd volg is dat ik nog actief dienend militair ben bij de 11e luchtmobiele brigade waarvoor ik gelegerd zit in Assen. Van een militair wordt er verwacht dat hij fit is, vanuit mijn werk sport ik daarom ook meerdere keren per week. Daarbij training ik zelf ook geregeld in de sportschool. Ook voetbal ik nog met een vriendenteam, we spelen kelderklasse en ons niveau is niet geweldig maar de 3e helft maakt het altijd goed. Na bijna drie jaar school mag ik eindelijk beginnen aan mijn 1e stage. Ik kijk er naar uit om praktisch bezig te zijn en bij fysiosportief de basis te leggen om een goed fysiotherapeut te worden. Wie weet tot snel bij fysiosportief!

stage-fysiotherapie-groningen-hilco

In dit artikel

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder