Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek.

In mijn vrije tijd ben ik zo’n 4 tot 5 keer in de week in de sportschool/CrossFit box te vinden. Ook zijn board sports zoals snowboarden, golfsurfen en longboarden een aantal van mijn hobby’s. Verder kan ik mijn creativiteit kwijt in het spelen van gitaar.

Naast fysiotherapeut ben ik ook coach bij Crossfit Noord. Vanaf 2012 ben ik actief binnen de fitness- en gezondheidsbranche als fitness instructeur/personal trainer en sinds 2019 mag ik mezelf ook CrossFit coach noemen. Bij CrossFit Noord train ik mensen met allerlei verschillende achtergronden en niveaus op een tal van verschillende disciplines.

Op het gebied van fysiotherapie ligt mijn interesse bij het schoudergewricht en de knie. Tijdens een traject van een (sport)blessure zie ik het als mijn taak om u te begeleiden omtrent wat u beter wel/niet kan doen. Zo kunnen we gezamenlijk werken naar een spoedig herstel en ‘return to play’.

Lees meer over

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder