Maak kennis met Ryan, bokser en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Hoi Iedereen, ik ben Ryan Ward, fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen. Ik ben een Ierse fysiotherapeut en kan je dus helpen in de Nederlandse- en Engelse taal. Mijn grootse passie is mensen helpen pijnvrij te bewegen en een beter leven te leiden. Ik heb plezier in het behandelen van alle mensen. Van algemeen tot sport.

Door mijn militaire dienst en sportachtergrond, heb ik veel ervaring met sporten en blessures. Ik deel deze kennis graag met jou, zodat je beter kan bewegen en je beter kan voelen. Als je hulp of advies van me nodig hebt, maak dan van maandag t/m vrijdag een afspraak met mij aan de Vechtstraat 52 of Friesestraatweg 18-5.

fysio-ryan-groningen-fysiosportief

Lees meer over

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder