Marle en Dannie zijn fysiotherapeuten van hockeyclub Groningen

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met hockeyclub Groningen.

HC Groningen is een van dé hockeyclubs in het noorden van Nederland, hoewel de naam anders doet vermoeden ligt de club met vier velden in Haren. HC Groningen is een familieclub met zowel jeugd, senioren, veteranen, breedtesport en topsport. Met een grote jeugdopleiding en een dames en heren 1 uitkomend op hoog niveau is er zowel op de zaterdag als de zondag genoeg te beleven!

Fysiotherapie voor hockeyblessures van fysiosportief Groningen

Hockey is een populaire maar ook blessure gevoelige sport, wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en in de sportmedische begeleiding van hockeyers. Clubfysiotherapeuten Dannie en Marle weten als geen ander hoe fijn het is om pijnvrij op het veld te kunnen staan, daarom helpen zij je bij een lichamelijke klacht of blessure zo snel mogelijk weer het veld op.

ghhc-blessurespreekuur-fysiosportief-groningen

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder