Marle en Dannie zijn fysiotherapeuten van hockeyclub Groningen

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met hockeyclub Groningen.

HC Groningen is een van dé hockeyclubs in het noorden van Nederland, hoewel de naam anders doet vermoeden ligt de club met vier velden in Haren. HC Groningen is een familieclub met zowel jeugd, senioren, veteranen, breedtesport en topsport. Met een grote jeugdopleiding en een dames en heren 1 uitkomend op hoog niveau is er zowel op de zaterdag als de zondag genoeg te beleven!

Fysiotherapie voor hockeyblessures van fysiosportief Groningen

Hockey is een populaire maar ook blessure gevoelige sport, wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en in de sportmedische begeleiding van hockeyers. Clubfysiotherapeuten Dannie en Marle weten als geen ander hoe fijn het is om pijnvrij op het veld te kunnen staan, daarom helpen zij je bij een lichamelijke klacht of blessure zo snel mogelijk weer het veld op.

ghhc-blessurespreekuur-fysiosportief-groningen

In dit artikel

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder