FYSIOTHERAPEUT MARLE BRENKMAN

Hoi! Welkom mijn persoonlijke pagina! Ik ben Marle Brenkman, en sinds 2019 maak ik deel uit van het fantastische team bij fysiosportief. Wat begon als een leerzame afstudeerstage, heeft na het behalen van mijn diploma geleid tot een vaste plek in dit enthousiaste team met leuke collega’s.

En raad eens waar mijn passie ligt? Juist, bij knieklachten en hardloopblessures! De afgelopen jaren heb ik me daar helemaal in gespecialiseerd, Zo geef ik clinics bij runX over blessurevrij hardlopen, help ik sporters hun looptechniek te verbeteren en help ik jaarlijks tientallen mensen op weg na een knie-operatie.

wanneer ik niet als fysiotherapeute aan het werk ben, kun je me vinden op het hockeyveld in Haren. Sinds 2015 ben ik daar met ontzettend veel plezier te vinden in Dames 1. Het is juist door het sporten dat mijn fascinatie voor het menselijk lichaam is ontstaan. Niets motiveert me meer dan mensen te helpen, zodat ze snel weer klachtenvrij kunnen sporten en bewegen.

fysiotherapeut-marle-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-marle-fysiosportief-groningen
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2
fysiotherapeut-marle-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-marle-fysiosportief-groningen
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Ervaringen bij onze fysiotherapeut Marle

  • “Marle is gedreven, enthousiast en zeer kundig. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. Wanneer het een onderwerp betreft waarin ze niet deskundig is, verwijst ze naar een collega. Ik ben zelden zo tevreden geweest over mijn behandeling. Echt top!”
  • “Marle reageert snel, is toegankelijk, weet waar ze het over heeft, werkt doelgericht en is zeer kundig.”
  • “Iemand die je echt serieus neemt en Oplossingen zoekt.”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET MARLE