FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT I.O. MARTIJN LANGENDIJK

Hé, mijn naam is Martijn Langendijk en sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut. In de zomer van 2023 verwacht ik afgestudeerd te zijn als MSc Musculoskeletaal therapeut richting Manuele Therapie.

De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt in een praktijk in Stiens, toch heb ik altijd de wens gehad om terug te keren naar het mooie Groningen. In Stiens heb ik veel ervaring
opgedaan met uiteenlopende musculoskeletale klachten bij een brede patiëntenpopulatie.

Om mijn klinisch redeneren en kennis te verbeteren op het gebied van musculoskeletale klachten, ben ik na de zomer van 2019 begonnen met de driejarige Master Musculoskeletale Revalidatie richting Manuele Therapie aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Ook ben ik nog van plan om via een kopjaar mijn Master Sportfysiotherapie te halen. De combi van deze specialisaties geeft mij de perfecte mix aan specifieke (manuele)behandelvaardigheden om sportblessures, nekklachten, rugklachten, heupklachten en liesklachten nog beter te kunnen behandelen.

martijn-fysiosportief-groningen-fysiotherapeut
martijn-langendijk-fysiosportief-groningen
fysiosportief-fysiotherapie-groningen-125
fysiosportief-fysiotherapie-groningen-124
vergoeding-fysiotherapie-groningen
martijn-fysiosportief-groningen-fysiotherapeut
martijn-langendijk-fysiosportief-groningen
fysiosportief-fysiotherapie-groningen-125
fysiosportief-fysiotherapie-groningen-124
vergoeding-fysiotherapie-groningen

Het hebben van klachten kan erg vervelend zijn, zeker als je daardoor niet meer kan doen wat je leuk vindt. Ik kan mij daarom goed voorstellen dat je gewoon antwoord wil hebben op de vragen die je hebt over je klacht. Met daarbij een effectieve en passende behandeling. Samen kijken we naar je situatie en stellen we een individueel behandelplan op. Jouw input, wensen en verwachtingen tijdens de behandeling zijn meer dan welkom!

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag in beweging. Dat kan zijn in de vorm van hardlopen, als de wind niet waait suppen en als de wind wel waait kitesurfen. Het behandelen van deze sporters vind ik daarom ook een leuke uitdaging!

Ervaringen bij onze manueel therapeut Martijn

  • “De betrokkenheid en deskundigheid. Je voelt je volledig op je gemak en in goede handen bij Martijn!”
  • “Erg deskundig, meedenkend en professioneel”
  • “Ik werd op mijn gemak gesteld, hij gaf fijne begeleiding, legde alles duidelijk uit en hij was erg vriendelijk.”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET MARTIJN