FYSIOTHERAPEUT & KINDERFYSIOTHERAPEUT I.O. MEREL VAN DER LEI

Hoi! Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. Ik ben Merel van der Lei en sinds september 2019 werkzaam bij fysiosportief. Een leuke en leerzame stage bij fysiosportief heeft destijds mogen leiden tot een plek in dit gezellige team.

Kinderfysiotherapie heeft tijdens mijn studie, stage en werk mijn extra interesse gewekt. Ik wil me hier, naast de reguliere fysiotherapie, verder in gaan verdiepen. Sinds september 2020 volg ik de master opleiding tot kinderfysiotherapeut aan avans +.

Naast het werk en mijn studie is er genoeg tijd voor andere dingen in het gezellige Groningen. Zo speel ik tennis bij een tennisvereniging in Groningen, loop ik bij mooi weer hard en kan ik regelmatig mijn energie kwijt in de sportschool. In de winter ben ik op de skipistes te vinden en in de overige tijd zoek ik graag vriendinnen en gezelligheid op.

Onder de mensen zijn vind ik erg belangrijk. Als fysiotherapeut kan dit volop. Je werkt samen met zowel collega’s als cliënten om tot een passend behandelplan te komen en zo klachten te verhelpen. Mijn doel is om cliënten zo efficiënt en plezierig mogelijk te helpen, zodat ze weer snel klachtenvrij kunnen sporten en bewegen. Daarbij is mijn overtuiging: Samenwerking tussen fysiotherapeut en cliënt is mede de sleutel tot succes!

Merel van der Lei fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. bij fysiosportief Groningen

MEREL HELPT JOU MET:

heup-lies-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

FYSIOTHERAPIE

kinderfysiotherapie-groningen-fysiosportief-2

KINDER FYSIOTHERAPIE

MAAK JE AFSPRAAK MET MEREL

Optioneel. Hiermee kan Merel je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Merel je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Merel je alvast invoeren in haar administratie.