Miedo Kawy over zijn schouderrevalidatie bij Henk Jager in #fysiosportiefhelptmijmet

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen >? In de serie #fysiosportiefhelptmijmet > vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief.

Deze week vertelt Miedo Kawy zijn ervaringen tijdens zijn schouderrevalidatie bij fysiotherapeut Henk Jager >.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder