ONLINE WERKPLEKADVIES DOOR FYSIOTHERAPEUT STEFANIE

Werk jij regelmatig met een computer of laptop en heb je hierdoor lichamelijke klachten? Ik geef je graag advies over de beste inrichting van je werkplek, zodat jij klachtenvrij alle aandacht aan je werk kan geven. Ik ben Stefanie Oldhoff en als manueel therapeut behandel ik al ruim 10 jaar dagelijks mensen met pijnklachten. Ik ontdekte dat veel klachten komen door een verkeerde werkhouding en daarom heb ik besloten om hiervoor een specifieke behandeling te ontwerpen: online werkplekadvies.

 

Je werkhouding verbeteren met online werkplekadvies

Met mijn online werkplekadvies verhelp je bestaande lichamelijke klachten zoals pijn en stijfheid in je nek en bovenrug, of overbelastingsklachten in je armen. Natuurlijk kun je ons online werkplekadvies ook preventief inzetten om klachten in de toekomst te voorkomen en je werkplek te optimaliseren.

Met online werkplekadvies pak ik de oorzaak van je lichamelijk klachten aan. Om dit voor iedereen, op elke werkplek en ieder moment mogelijk te maken, doe ik dit met videobellen. Nadat de afspraak ingepland is ontvang je informatie om via een beveiligde verbinding makkelijk contact te leggen.

De ervaring van Laurens met online werkplekadvies door fysiotherapeut Stefanie

“Na contact gehad te hebben met Stefanie Oldhoff over een schouderprobleem ging ze alle opties langs om mij zo goed mogelijk te helpen. Een hele belangrijke was, naast de gewone behandeling, werkplekadvies via een videocall. Hierbij kon ze op afstand mijn werkplek bekijken en mij tips geven over hoe ik aan het werk was. Dit heeft mij enorm geholpen omdat ik onbewust een erg slechte en gespannen houding aannam. Ze ging alle aspecten langs en gaf mij daarnaast meerdere tips over wat voor producten ik zou kunnen gebruiken om het werken zo ergonomisch mogelijk te maken. Ik heb het advies zoveel mogelijk overgenomen en ik voelde al snel verbetering in mijn schouder(s) ook al was het erg wennen om je hele werkhouding aan te passen. Het was binnen een halfuur besproken en ik ben erg tevreden!”

 

Informatie over het online werkplekadvies

Het online werkplekadvies begint met een intake bestaande uit een kennismaking en bespreking van je gezondheid en je lichamelijke klachten. Dit onderzoek kan preventief uitgevoerd worden, of op indicatie wanneer er lichamelijke klachten zijn. Ik inventariseer de huidige instellingen van de werkplek en je werkzaamheden. Daarna help ik je met het optimaal instellen van de werkplek. Ik geef je tips en advies rondom het werken en daarnaast eventueel thuisoefeningen. Hierdoor kan je op elke gewenste werkplek verantwoord ergonomisch werken. Persoonsgebonden adviezen en instellingen noteren we in het werkplek rapport wat je na afloop per mail ontvangt.

Het online werkplekadvies maakt deel uit van onze fysiotherapie en onze praktijktarieven hiervoor. Onze tarieven fysiotherapie zijn van toepassing indien je geen aanvullende verzekering hebt, of indien het maximaal aantal te vergoeden behandelingen uit je aanvullende verzekering al vergoed zijn.

Ben je bij ons in behandeling? Dan rekenen 1 behandeling fysiotherapie. Ben je nog niet bij ons behandeling, dan rekenen wij 1 screening en intake en onderzoek en 1 behandeling fysiotherapie. Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Wij hebben een overeenkomst met alle zorgverzekeraars in Nederland, dus in dat geval worden je behandelingen vanuit het budget van je aanvullende verzekering vergoed.

Werkplekadvies door een fysiotherapeut van fysiosportief Groningen

Wil jij ook zorgen voor een optimale werkplek? Meld je dan aan en zodra de afspraak ingepland is krijg je een email met daarin een uitleg over het videoconsult.