Onze praktijktarieven voor 2024

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen jij je goed informeren. Natuurlijk over de oorzaak en de behandeling van je blessure, maar ook over de tarieven en vergoedingen van fysiotherapie.

Wat je voor je fysiotherapie behandelingen betaald, hangt af van de manier waarop je bent verzekerd. Vanuit je basisverzekering wordt fysiotherapie beperkt vergoed en heb je een verplicht eigen risico. De meeste Nederlanders hebben daarom een aanvullende verzekering met een dekking voor fysiotherapie. Voor een aanvullende verzekering geldt nooit eigen risico. Tenslotte, kun je er ook voor kiezen je behandelingen zelf te betalen.

Heb je een aanvullende verzekering, maar is het maximaal aantal te vergoeden behandelingen uit je aanvullende verzekering al vergoed? Of heb je geen aanvullende verzekering? Dan zijn onze praktijktarieven van toepassing. En omdat we van duidelijkheid houden, maken we onze praktijktarieven voor 2024 nu al bekend.

praktijktarieven-fysiosportief-groningen-2024

Lees informatie over de tarieven en vergoeding van fysiotherapie

Heb je een vraag over onze praktijktarieven? Of wil je advies bij je keus voor een zorgverzekering?
Lees meer informatie van ons over de vergoeding van fysiotherapie of Stel ons je vraag. Wij helpen je graag!

Op deze pagina

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder