Per maandag 5 oktober kun je op een nieuwe manier bij ons fysiofitnessen

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we de afgelopen tijd een aantal wijzigingen in onze praktijkvoering gemaakt. Zo hebben alle leden van onze fysiofitness gemerkt dat we, op instructie van de overheid en onze beroepsgroep fysiotherapie, de lidmaatschappen fysiofitness vanaf 16 maart helaas moesten pauzeren. Dit gaf ons de mogelijkheid om het aantal mensen in onze praktijk binnen de richtlijn te houden.

Gelukkig hebben we inmiddels een nieuwe manier gevonden waarop je vanaf maandag 5 oktober bij ons kan komen fysiofitnessen. Het grootste verschil is dat dit op afspraakbasis is. We leggen je graag uit hoe het werkt:

  • afhankelijk van je lidmaatschap schrijf je je in voor 1 of meerdere trainingsmomenten per week;
  • de trainingsmomenten zijn 1 uur per moment en gepland op maandag t/m vrijdag tussen 07.30-10.30, maandag t/m donderdag tussen 18.00-21.00, vrijdag tussen 16.00-18.00 en zaterdag tussen 09.00-12.00;
  • je kan alleen op je eigen trainingsmoment komen fysiofitnessen;
  • wijzigingen zijn alleen structureel en na aanvraag en bevestiging via info@fysiosportiefgroningen.nl mogelijk;
  • het maximaal aantal deelnemers fysiofitness per trainingsmoment is op dit moment 3;
  • los van deze wijziging, blijven onze begeleiding, voorwaarden en tarieven gelijk.

Omdat we ons voorstellen dat je laatste training bij ons alweer een tijdje geleden is en je gewend bent om op variabele tijden bij ons te fysiofitnessen, hebben we je lidmaatschap in eerste instantie per 5 oktober beƫindigd.

Wil je niet meer bij ons komen fysiofitnessen?
Dan is je lidmaatschap dus automatisch beƫindigd. We bedanken je voor het sporten en hopen dat je actief in beweging blijft!

Wil je wel bij ons blijven fysiofitnessen?
Leuk! Schrijf je dan voor vrijdag 25 september in voor je vast trainingsmoment door een e-mail te sturen naar info@fysiosportiefgroningen.nl. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en definitief na bevestiging per e-mail door ons. De eerstvolgende betaling van je lidmaatschap is rond 1 november eenmalig over oktober en november en daarna rond 1 december weer over december zoals je gewend bent.

Heb je een vraag of een opmerking over dit bericht? Dat horen we graag!

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder