PERSONAL TRAINING IN GRONINGEN

Personal training is een vorm van begeleiding die gericht is op het behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, fitheid en welzijn. Of je nu wilt afvallen, sterker worden, je conditie verbeteren, blessures voorkomen of herstellen, of gewoon lekker in je vel wilt zitten, een personal trainer helpt je om je potentieel te benutten en je grenzen te verleggen.

Een personal trainer is een professional die beschikt over de kennis, ervaring en vaardigheden om je te adviseren, motiveren en ondersteunen bij het uitvoeren van een op maat gemaakt trainingsprogramma. Een personal trainer houdt rekening met jouw wensen, behoeften, mogelijkheden en beperkingen, en stemt de oefeningen af op je niveau en tempo. Een personal trainer zorgt ook voor variatie, uitdaging en plezier in de training, zodat je gemotiveerd blijft en resultaten boekt.

ervaring-voorste-kruisband-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-3
ervaring-voorste-kruisband-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-3

Bij fysiosportief Groningen kun je terecht voor personal training in een moderne en goed uitgeruste trainingsruimte. Onze personal trainers zijn naast trainer ook gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, medical taping en meer. Zij helpen je niet met het verbeteren van uw fysieke prestaties, maar ook met het voorkomen of behandelen van klachten aan je spieren, pezen, gewrichten en zenuwen. Daarnaast adviseren zij je over voeding, leefstijl en ontspanning, zodat je een optimale balans vindt tussen inspanning en herstel.

Meer weten over personal training bij fysiosportief Groningen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij bespreken graag met je wat je doelen zijn en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Samen maken we een plan van aanpak dat past bij jouw situatie en wensen. Je kunt je ook direct aanmelden voor een proefles personal training om kennis te maken met onze trainers en onze werkwijze. Wij hopen je snel te zien!

DEZE FYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET PERSONAL TRAINING:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR PERSONAL TRAINING